Lemmikkihotelli Doggies & Kitties
– enemmän kuin pelkkä kissa- ja koirahoitola

Täyden palvelun lemmikkihotelli

Lemmikkihotelli Doggies & Kitties on avannut ovensa 2016. Haluamme tarjota vieraillemme – sinun lemmikillesi – enemmän kuin tavalliset koira- ja kissahoitolat. Viihtyisät huoneet, osaavat henkilökuntamme ja aktivoivat päiväohjelmamme varmistavat vieraidemme viihtymisen silloin, kun omistaja itse ei voi; matkalla, sairauden aikana tai muina hetkinä, jolloin lemmikki tarvitsee hoitopaikkaa.

Mikä on lemmikkihotelli?

Lemmikkihotelli Doggies & Kitties on asteen verran ammattimaisempi kissa- ja koirahoitola. Me haluamme tuoda suomalaisen lemmikkihoitola-alan nykypäivään! 

Kaikissa toimipaikoissamme työskentelee vain koulutettuja eläintenhoitajia. Näin varmistamme, että yllättävissä tilanteissa vieraamme ovat hyvissä käsissä. Öiseen aikaan tiloissa on kameravalvonta turvallisuuden varmistamiseksi. 

Tilamme ovat erityisesti lemmikkihotellin käyttöön suunniteltuja ja täynnä hauskoja yksityiskohtia varmistamaan, että karvaisilla vieraillamme on kivaa luonamme. Hygieeniset huoneet, toimivat aktivointipaikat ja -laitteet sekä turvalliset ulkoilualueet ovat perusasioita, joista emme tingi. 

Näiden lisäksi tarjoamme vieraille ripauksen elämyksellisyyttä, joka varmistaa stressittömän lomailun sekä lemmikille että omistajalle.

Ensimmäinen suomalainen lemmikkihotelli-toiminnan kasvuyritys

Lemmikkihotelli Doggies & Kitties tähtää tulevina vuosina voimakkaaseen kasvuun kotimaan markkinassa.

Ketju tarjoaa

Lemmikkihotelli Doggies & kitties etuina kilpailijoihin nähden on vahva eläinosaaminen, erinomainen konsepti, viimeisen päälle mietitty tilojen toimivuus sekä asiakaspalvelun laatu. Toimipisteet sijoittuvat aina keskeisille paikoille, josta yrittäjä henkilökuntineen palvelee lähialueensa asiakkaita.

Lisäksi ketjumme tarjoaa yrittäjälle valmiin, hyvämaineisen brändin tunnuksineen.

Yrittäjä saa oikeudet edustaa Lemmikkihotelli Doggies & Kittiestä alueellaan ja myydä yrityksen palveluita. Yrittäjä saa valmiit, toimivat järjestelmät käyttöönsä sekä taloushallinnon palvelut. 

Ketju kouluttaa uuden yrittäjän ja tukee häntä aloitustoimissa. Ketju seuraa ja ohjaa jatkuvasti myyntiä sekä toiminnan laatua. Haemme edustajayrittäjiä, joilla on hyvät myyntitaidot ja taloudellinen ajattelutapa. 

Hakemallamme yrittäjällä on selkeä, kova motivaatio lähteä yrittäjäksi ja edustajaksi nimenomaan lemmikkipalvelualalle. Vastineeksi Lemmikkihotelli Doggies & Kittieksellä on mahdollisuus tarjota edustajalle laaja toiminta-alue kasvun lähtökohdaksi. Koulutustaustaksi soveltuu esim. AMK-tasoinen tutkinto kaupalliselta alalta ja/tai vahva kokemus ja koulutus eläinhoitoalalta. Etuna on kokemus myyntitehtävistä ja kokemus lemmikkien hoidosta.

Arvostamme erityisesti näitä ominaisuuksia:

Lemmikkipalvelualan yrittäjäksi?

Tunnistitko itsesi?

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa
Kirsi Hautakangas, 040-5565835, kirsi@dogkit.fi 

Ensisijaisesti haemme juuri nyt yrittäjiä näihin kaupukeihin
Turku, Espoo, Helsinki ja Oulu

Myös nämä kaupungit etsivät pian uusia yrittäjiä:
Vantaa, Vaasa, Lahti, Kuopio, Kouvola, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Kokkola