Kokemuksia Lemmikkihotelli Doggies & Kittiesistä

Hotellia testattu kerran, ja hienosti oli mennyt. Nyt käytiin pesussa ja harjauksessa, ja miten mahtava lopputulos! Olen niin tällaista palvelua toivonut Seinäjoelle. Meistä tulee kanta-asiakkaita ihan varmasti.
- Hannele
Hollanninpaimenkoira Raikun (ikää 2 v) elämän ensimmäinen trimmaus sujui erinomaisesti :) Erinomaista palvelua, tulemme toistekin!
- Maarit
Loistava asiakaspalvelu ja hoitopaikka! Sai lomailla hyvillä mielin kun tiesi, että koirat ovat hyvässä hoidossa
- Johanna
Myönteinen kokemus "alusta loppuun". Lämmin vastaanotto, yksilöllinen hoito omistajan toiveita kuunnellen ja koiran luonne huomioiden, kotiin palasi levollinen ja rauhallinen koira. Bonuksena "päiväkirja", johon koottu jokaisen lomapäivän kuulumisia. Suosittelemme lämpimästi!
- Tanja
Mukava paikka, koirat oli rauhallisia päivähoidon jälkeen. Tullaan toistekkin.
- Jaana
Vihdoin ja viimein pääsi Pontus kunnon pesuun ja föönaukseen. Pari tuntia siinä meni mutta tämän jälkeen mulla on ehkä vähän vähempi harmaita hiuksia Pontuksen karvanlähdön takia. Iso KIITOS Kirsille. Tuuaan kyllä toistekki pesuhun ja suosittelen muillekin.
- Merja
Kiitos hyvästä hoidosta. Lämpimästi voin suositella muillekin kissan omistajille :) Tuomme myös jatkossakin Pillin ja Pullan hoitoon.
- Sari
Pikku-Hugo kiittää hyvästä hoidosta.
- Katariina
Kerran vasta käytiin, mutta jäi kyllä oikein hyvä mieli paikasta. :) Koira oli hämmentävän rauhallinen kun kotiin päästiin, ja koirakavereitakin oli päässyt tapaamaan. Kiitos! Minda tulee toistekin!
- Sari
hieno ja mukava paikka.
- Noora
Iso kiitos jälleen hoitoavusta. Ekalla kerralla vähän jännitti miten mamman mussukat pärjää... :D Toisella kerralla tää mamma jo hyvillä mielin jätti koirat hoitoon, kun tiesi että teillä homma toimii ja koirat saa hyvää hoitoa!
- Tiia
On kyllä mahtavaa kun on paikka jonne voi hyvillä mielin tuoda rakkaan koirun hoitoon! Koirasta näkee joka kerta kun sen hakee että mukavaa on ollut ja hyvä olla, ja innoissaan aina sinne on menossa.
- Elina