Palvelut

Laadukas ja palveleva lemmikkihotelli

Meillä sinä – meidän vieraamme – olet tärkein. Meidän tehtävämme on palvella sinua, varmistaa viihtyvyytesi ja pitää sinusta huolta. Lemmikkihotelli Doggies & Kitties on enemmän kuin lemmikkihoitola.

Lemmikkihotelli Doggies & Kittiesin kantava voima on palvelun laatu. Teemme kaikkemme varmistaaksemme vieraidemme viihtyvyyden. Koska jokainen karvainen kaverimme on erilainen, haluamme tarjota palveluissamme muutakin kuin pelkän luukun palvelumallia. Valitse houkuttelevin vaihtoehto valikoimastamme tai kysy, miten voimme auttaa yksilöllisten toiveidesi kanssa.

Kaiken pohjana on hyvä hoito, huolenpito ja toimivat huoneet

Lemmikkihotelli Doggies & Kittiesin kaikkiin palvelupaketteihin kuuluvat hyvän hoivan peruspalaset: säännöllinen ruokailu- ja päivärytmi, hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä osaavien hoitajien huolenpito. Varmistaaksemme hyvän hoidon paikalla on aina koulutettu eläintenhoitaja. 

Huoneemme majoittavat asukkaiden koosta riippuen 2–4 koiraa, joten voit ottaa myös ystäväsi mukaan. Lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tilojemme viihtyisyyteen, rauhallisuuteen ja hygieenisyyteen. Meillä sinä voit lomailla ilman ylimääräistä stressiä.

Aktiviteetteja, hemmottelua vai rentoa lepäilyä?

Lomailu poikkeaa aina kotioloista, mutta mitä saisi olla? Lisätäänkö lomaasi koko joukko aktiivista tekemistä viikkokalenterimme mukaan vai pitäisitkö enemmän ihanasta hemmottelulomasta tai rennosta lepäilystä isolla tyynyllä? Valitse sopiva lomapaketti makusi mukaan ja tule viihtymään!

Koiran päivähoito – tekemistä pitkän työpäivän ajaksi

Joskus omistajan päivät venyvät. Silloin Doggies & Kittiesin lemmikin päivähoito pitää huolta, että sinulla on tekemistä ja seuraa. Päivähoitoryhmässä puuhailemme päivän mittaan yhdessä tai erikseen erilaisia aktivointijuttuja, nautimme ulkoilmasta – unohtamatta rentouttavia päiväunia. Älä tuhoa huonekaluja kotona, kun päivähoidossa on mukavampaa! Varaa päivähoito »

Lisäpalvelut ja kurssit

Kun turkkisi kaipaa huolenpitoa, tarjoamme lisäpalveluina koirille trimmausta ja pesua.

Meillä voit myös huollattaa kyntesi kauniiksi.

Järjestämme myös kausittain mm. pentu-, käytös-, harrastelaji- ja koiranäyttelykursseja. Seuraa ilmoitteluamme facebookeissamme ja blogissamme!

Maistuvat ja laadukkaat Happy Dogs & Happy Cats ruoat saat nyt meiltä Hämeenlinnasta, Seinäjoelta sekä Ylöjärveltä! Eukanuba ja IAMS tuotteet löytyvät Jyväskylän toimipisteestämme. Ja jottei päiväsi olisi turhan tylsä, laaja valikoima aktivointipelejä valikoimassamme.

Erillinen kissahotelli

Doggies & Kittiesin valikoimaan kuuluu myös kissahoitola. Tarjoamme viisi rauhallista huonetta kehrääville ystävillemme. Kuhunkin huoneeseen kuuluu mahdollisuus kiipeillä ja piiloutua, kuten kunnon kissanpäivään kuuluu.

Palvelumme

Koiran
touhutuokio

Oma turvallinen yksiö, ravitsevaa ruokaa ja aktivointia keholle ja mielelle.

Koiran
hemmottelu

Rentoudu pehmeällä pedillä, nauti rapsutuksesta ja upota hampaat herkkuluuhun!

Koiran
loma

Kun oma aika ja tuttu, turvallinen rytmi on parasta lomailua, valitse lepoloma.

Koiran
päivähoito

Voit tulla meille päiväksi tai hankkia vakiopaikan arkipäiviksi pidemmälle ajalle.

Erillinen
kissahotelli

Tarjoamme huoneita myös kehrääville ystävilemme.

Koiran päivähoito

Tekeekö omistajasi pitkää päivää? Tervetuloa päivähoitoon!