Koiran päivähoito: aktiivisen koiran paratiisi

Koiran päivähoito tarjoaa monipuolisen ratkaisun aktiivisille lemmikeille, jotka kaipaavat seuraa ja virikkeitä päivän aikana. Lemmikkihotelli Doggies & Kittiesin päivähoito-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan koirallesi turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa se voi nauttia seurasta, leikeistä ja lepohetkistä.

Voit tuoda lemmikkisi Lemmikkihotelliin päiväksi tai sopia vakipaikasta arkipäiviksi pidemmäksi aikaa. Olipa kyseessä sitten yksi päivä viikossa tai säännöllinen hoito useampana päivänä, tarjoamme joustavat vaihtoehdot, jotka sopivat jokaiseen elämäntilanteeseen. 

Miksi tuoda koira päivähoitoon?

Koiran päivähoito on ihanteellinen vaihtoehto pitkien työpäivien aikana tai silloin, kun haluat varmistaa, että lemmikkisi saa tarpeeksi liikuntaa ja virikkeitä päivän aikana. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua lemmikkihotelliin ennen pidempää lomaa tai hoitojaksoa. Päivähoito on hyvä tapa totuttaa koira hoitopaikkaan ja antaa koiralle mahdollisuus tutustua hotelliin lyhyemmän ajanjakson ajan. Jos koirasi on esimerkiksi arka, tai se ei ole tottunut olemaan hoitopaikoissa, päivähoito on erinomainen vaihtoehto alkuun. Koulutettu henkilökuntamme pitää huolen koirien turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

 Päivähoitomme tarjoaa monipuolista aktiviteettiohjelmaa, joka vaihtelee päivittäin. Maanantaista perjantaihin lemmikkisi pääsee osallistumaan erilaisiin leikkeihin ja harjoituksiin, kuten muskaripäivään, tasapainoilupäivään ja palloilu- ja pelailupäivään. Viikonloppuisin tarjoamme erityisiä ”välkyyspäiviä”, jotka innostavat ja virkistävät lemmikkiäsi.

Säännöllinen ruokailu- ja päivärytmi, hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä ammattitaitoisten hoitajien huolenpito kuuluvat oleellisena osana jokaiseen palvelupakettiimme – myös päivähoitoon. 

Lemmikkihotelli Doggies & Kittiesissä turvallisuus on etusijalla. Tilamme on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ympäristö lemmikeille, ja henkilökuntamme on koulutettu huolehtimaan lemmikkien hyvinvoinnista. Jokaisella koiralla on oma huone, niin myös päivähoidokeillamme. Huoneissa on lasiset liukuovet, jotka ovat koirille turvallisempia kuin verkot ja häkit, joihin koirat voivat hätääntyessään rikkoa kyntensä tai hampaansa. 

Odotamme innolla, että voimme tarjota lemmikillesi hauskan ja turvallisen päivän täynnä aktiviteetteja ja rakkautta. Tule tutustumaan ja näkemään, miten lemmikkihotellimme voi olla avuksi sinulle ja lemmikillesi. 

Olemme valmiina toivottamaan teidät tervetulleeksi Seinäjoella, Ylöjärvellä, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä. Lue lisää ja varaa päivähoitosi varauskalenteristamme täältä! 

Vinkkaa kaverille tästä artikkelista

Jatka lukemista

koira kesä

Näin suojaat koirasi kesähelteillä

Kesä on monille koiranomistajille parasta aikaa ulkoaktiviteeteille, mutta helteiset päivät voivat olla vaarallisia koirille. Korkeat

Punkkikausi on täällä – näin suojaat lemmikkisi

Kevään saapuessa lämpö ja valo tuovat mukanaan myös ei-niin-toivotut vieraat: punkit, jotka voivat levittää tauteja

Valtakunnallinen koiranpäivä 24.4.

Valtakunnallista Koiranpäivää juhlitaan ensi viikon keskiviikkona 24.4.2024. Kennelliitto haluaa muistuttaa vuosittaisella juhlapäivällä ihmisen parhaan ystävän