Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Seinäjoki

Tervetuloa Pohjanmaalle! Seinäjoen Lemmikkihotelli Doggies & Kitties on ihan ensimmäinen D&K.

 

Pohjalaisella ylpeydellä sekä ammattitaidolla olemme kehittäneet tätä konseptiamme juurikin täällä Lakeuden pääkaupungissa. Tilamme sijaitsevat uudella Roveksen teollisuusaluella, joka on noin 10 min ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

 

Palveluihimme kuuluu kaikki D&K:n hotellipalvelut extra hoitoineen sekä myös huippu ammattilaisen, Olga Nakonechnaya, trimmauspalvelu. Toimimme myös laadukkaan saksalaisen Happy Dog ja Happy Cat tuotemerkin jälleenmyyjinä.

 

Kissahuoneita meiltä löytyy 8 ja koirahuoneita 27. sisätilamme toiminta-alue on sen verran suuri, että pystymme myös järjestämään intensiivisiä kursseja.

Takapihalla meillä on yksittäisiä ulkohäkkejä sekä suuri aidattu ”koirapuistomainen” tila mihin koirat pääsevät ulkoilemaan yksin tai yhdessä koirakavereiden kanssa. Sisätiloissa koirat lepäävät omissa turvallisissa huoneissaan (jotka on sisustettu koirien omilla tutuilla pedeillä tai hoitolamme tarjoamilla helppohoitoisilla alustoilla).

 

Kissahuoneet sijaitsevat hoitolassa sekä kissalassa missä myös kissojen oma aktivointialue. Kaikki kissat pääsevät halutessaan käymään myös aidatussa ulkotarhassa ja leikkimään kissalan aktivointialueella.

 

Huippuammattilainen henkilökuntamme toivottaa asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi kokoon, karvaan tai rotuun katsomatta.

Yhteystiedot