Koirauimala

Uimalalla noudatetaan edelleen korona ajan varotoimia. Otamme vain yhden porukan kerrallaan sisälle, pinnat ja välineistö pestään ja desinfioidaan uimareiden välissä.

Uima-altaamme on kooltaan soikean muotoisena 9×4,7m. Allas sopii hyvin niin harraste-, aktivointi- kuin myös kuntoutusuintiin. Uiminen on mukavaa ja nivelystävällistä liikuntaa, joka väsyttää koiraa tehokkaasti. Meille ovat tervetulleita niin konkariuimarit kuin myös ensimmäistä kertaa veteen tutustuvat koirat.

Altaan vesi pyritään pitämään koirauimareille optimaalisena +23-25 asteisena. Veden puhtaudesta meillä huolehtii allastekniikka,joka pyörittää veden pintasuodattimen, kvartsihiekkasuodatusjärjestelmän, otsonointi- ja uv-laitteiston läpi. Lisäksi veden laatua tarkkaillaan erilaisin testerein päivittäin. Näin voimme pitää kemikaalimäärät minimissä ja tarjota koirille mahdollisuuden mukavaan uintihetkeen turvallisesti.

Jokaisen uimaan tulevan koiran omistajalla on suuri vaikutus altaamme siisteyteen, tästä syystä jokainen koira tulee pestä ja huuhdella huolella ennen altaaseen menoa. Pidäthän huolta, että koirallasi on rokotukset voimassa ja ettei koira ole sairas tullessaan uimaan. Juoksuisia narttuja ei saa tuoda uimalaan.

Uintivuoron varaaminen
Koiran tullessa ensimmäistä kertaa uimalaamme on aina varattava uittajallinen vuoro. Myös monia luonnonvesissä sujuvasti uivia koiria saattaa ensimmäisellä kerralla jännittää altaan kulkuramppi, jolloin uittajan apu siinä kulkemiseen ja sille takaisin löytämiseen on usein tarpeen. Ensimmäinen kerta sisältää myös aina tilojen esittelyn ja altaan sääntöjen läpi käymisen. Kun uittaja on todennut kyseisen koiran selviävän itsekseen altaalla voi seuraavat vuorot varata omatoimiuinteina.

Ajan voi kätevästi varata nettiajanvarausjärjestelmän kautta

Hinnasto
Normaali uinnit
30min uinti uittajan kanssa 1-2 koiraa 30e
30min omatoimiuinti 1-2 koiraa 25e
Kuntoutusuinti 15min uittajan kanssa 20e
Lisäkoirat +2e

Sarjakortit omatoimiuintiin
1-2 koiraa 10x 30min 220e
1-2 koiraa 5x30min 120e
3-4 koiraa 10x 30min 240e
Kuntoutusuinti uittajan kanssa 10x15min 160e

Koiran uinnit hoitojakson yhteydessä
25e/krt
50e/3 krt

Urheilukoiran fysiikka ja käännösharjoittelu
Uutena palveluna tarjoamme urheilukoirille suunniteltua vedessä tehtävää fysiikkaharjoittelua. Harjoitukset suunnitellaan koirakohtaisesti tukemaan koiran lajiharjoittelussa vaadittavia kehityskohteita. Vesi on elementtinä turvallinen ja nivelystävällinen paikka harjoitella koiran kestävyyskuntoa, juoksu- ja ponnistusvoimaa sekä kropanhallintaa ja käännöksiä. Harjoitukset on suunniteltu yhdessä eläinfysioterapeutin kanssa. Uittaja on mukana altaassa ohjaamassa koiraa. Harjoituksen kesto noin 15-30min koiran jaksamisen mukaan.

Hinta
Ensimmäinen kerta: 35e (kesto noin 1h, sis. harjoitussuunnitelman laadinnan)
Seuraavat kerrat 30e
Sarjakortit:
5krt 125e
10krt 250e
Toinen koira samalla kertaa +5e (varataan ylimääräistä aikaa, ilmoitathan lisäkoiran ajanvarauksen yhteydessä)

Kasvattajapäivät, pentutreffit, isommat kaveriporukat ( yli 6 koiraa) -Kysy tarjous-
Tarjoamme kokoontumispaikan erilaisille koiratreffeille. Treffit sisältävät uintia ja mahdollisuuden leikkiä aktivointihuoneessa uinnin jälkeen.

Hinnat sisältävät:
Pesupaikan käytön
Koiraföönin käytön
Uimaliivit koiralle tarvittaessa (suosittelemme aina liivien käyttöä ensimmäisillä uintikerroilla)
Pyyhkeitä lainattavissa

Kakkasakko 250€ (koskee veteen tehtyä ulostetta)
Pissasakko 50€ (koskee veteen tehtyä virtsaa)
Koiran vienti altaaseen käymättä pesupaikalla 100€
Altaan käyttösääntöjen rikkomisesta perimme siitä aiheutuvat kustannukset. Noudatattehan aina henkilökunnan ohjeistusta ja valvotte että koira kulkee ja poistuu altaasta aina vain rampin kautta.

Uimalaan saapuminen
Varaamasi uintiaika 15min/30min tarkoittaa altaalla vietettyä aikaa, varaathan noin 5-10min ennen uimavuorosi alkua koiran huolelliseen pesuun.

1. Varaa uimavuorosi etukäteen varauskalenterista tai puhelimitse.

2. Lenkitä koirasi hyvin ennen uimaan tuloa, näin vältytään sisälle tehdyistä vahingoista. Kerää kiinteät jätöksenne ulkona pussiin ja heitä pussi ulkoroskikseen. Ethän ruoki koiraa juuri ennen uintia.

3. Saapuessasi uimalalle odota rauhassa henkilökunnan ohjeita ja ohjausta pesupaikalle.

4. Koirat pidetään kytkettynä ulko- ja sisätiloissa. Ainoastaan allashuoneessa saa koirat olla vapaana.

5. Kun tulette sisälle ulkovaatteet ja ulkokengät voi jättää naulakkoon. Uimaan tullessa kannattaa omassa vaatetuksessa huomioida mahdolliset roiskeet ja muu kastuminen. Allasosastolle ei saa kulkea kuraisissa kengissä, varaa mukaan sisäkengät.

6.. Vie koirasi pesulle pesupaikalle. Huuhtele koirastasi kaikki mahdollinen irtohiekka ja muu lika pois, jotta allas pysyisi mahdollisimman puhtaana. Jos koirasta lähtee paljon karvaa, harjaathan koiran jo ennen uimalalle tuloa. Pesupaikalta löytyy peruskoirashamppoota, mutta erityisesti turkkirotuisille koirille suosittelemme juuri niiden karvanlaadulle sopivaa omaa shampoota.

7. Kun vuoronne on tullut noudata uittajan antamia ohjeita. Odotathan aina henkilökunnan lupaa siirtyä allashuoneeseen, näin varmistamme että edellinen saa poistua sieltä rauhassa. Allashuoneeseen kannattaa ottaa mukaan koiran pyyhe, vettä kestävä talutushihna ja mahdolliset vesilelut. Kännykät, kamerat jne. suosittelemme jättämään laukkuun kastumis- ja putoamisvaaran vuoksi, niiden käyttö allasalueella on aina asiakkaan omalla vastuulla.

8. Uinnin jälkeen anna koiran puistella suurimmat vedet turkista uimalan puolella, voit myös kuivata siitä suurimmat vedet pois pyyhkeellä. Sitten vie koirasi taas pesupaikalle ja huuhtele se vielä kerran, jotta ne lievät veden puhtaanapidossa käytettävät aineet lähtevät koirasi turkista.

9. Huuhtelun jälkeen koira kannattaa ensin kuivata hyvin pyyhkeellä ja sitten käytössä on tehokas koirafööni. Varaathan koirallesi mukaan 1-3 pyyhettä riippuen koiran koosta ja karvan määrästä. Uimalalta on lainattavissa pyyhkeitä hintaan 2e.

10. Uiminen maksetaan ennen tai jälkeen uinnin kortti- tai käteismaksuna. Uinnin jälkeen koira kannattaa käyttää vielä kävelyllä ennen autoon pakkausta.