Doggies & Kitties Porvoo: koulutuspalvelut ja kurssit

Doggies & Kitties tarjoaa Porvoossa myös koulutuspalveluita vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Koulutustyylimme perustuu nykyaikaisiin menetelmiin, maalaisjärkeen ja koiran positiiviseen ohjaamiseen hallintaa unohtamatta. Tärkeässä osassa koulutusta on koiran mielentilojen hallinta, ennakointi ja oikeaan toimintaan ohjaaminen. Koulutustilanteissa jokainen koira sekä ohjaaja huomioidaan yksilöinä ja koulutustavat vaihtelevat aina koiran ja ohjaajan persoonan sekä ominaisuuksien mukaan.

Koulutuksissa ei tehdä vain tiettyjä liikkeitä kouluttajan neuvojen mukaan, vaan tarkoituksena on opettaa koiran omistajaa ymmärtämään kouluttamisen ja sujuvan yhteistyön perusperiaatteet ja soveltamaan niitä kaikessa tekemisessä itsenäisesti myös kurssin jälkeen.

Kartoituskäynti

Käynnillä kartoitetaan ongelmat, niiden syyt sekä keskustellaan minkälaisia muutoksia tulisi tehdä ongelmien korjaamiseksi. Käynnillä laaditaan koiralle koulutussuunnitelma ja mietitään tarjoamistamme koulutusvaihtoehdoista juuri teille sopivimmat. Kartoituskäynti sisältää koiran ja ihmisen välisen suhteen, koiran luonteen ja koulutukseen vaikuttavien ominaisuuksien analysoinnin. Kartoituskäynnillä ei ratkaista itse ongelmaa, mutta useimmissa tapauksissa saatte ensimmäiset kotiläksyt käynnin päätteeksi.

Kartoituskäynti ei ole pakollinen kursseille tai yksityistunneille osallistuville, mutta hyvä apukeino mikäli et ole varma mikä olisi juuri teille paras tapa ratkaista ongelmanne. Kartoituskäynti ei sido jatkokoulutukseen. Kesto noin 1h, hinta 30e, mikäli perheessä useampi koira lisäkoirat +5e/per koira. Käynti mahdollista varata niin arkipäiville kuin myös viikonlopulle ilman erillistä veloitusta.

Yksityistunnit

Yksityistunnilla keskitytään juuri teidän ongelmaanne ja koulutus suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopivaksi.  Yksityistunteja suosittelemme erityisesti mikäli koiralla on monia ongelmia ja se on hyvin haastava hallita muiden koirien seurassa.

Ensimmäinen kerta sisältää:

  • Koiran ja ihmisen välisen suhteen, koiran luonteen ja koulutukseen vaikuttavien ominaisuuksien analysoinnin.
  • Koulutussuunnitelman
  • Alkuharjoitukset
  • Kirjalliset ohjeet ja kotiläksyt

Harva ongelma ratkeaa kokonaisvaltaisesti yhdellä käyntikerralla, joten suosittelemme yksityistunteja pakettitarjouksena 3 krt hintaan 140 € tai 5 krt hintaan 210 €.  Yksityistunnit yksittäin ostettuna 50 €/tunti. Käynnit mahdollista varata niin arkipäiville kuin myös viikonlopulle ilman erillistä veloitusta.

Kurssit

Kurssit ovat yksityistunteja edullisempi tapa ratkoa koiran arkitottelevaisuus ongelmia (esim. huono hihnakäytös, remmirähinä, ihmisiä vasten hyppiminen, riehuminen jne.) Kurssit pidetään 4-6 koirakon pienryhmissä, jolloin jokainen saa henkilökohtaisesti riittävästi kouluttajan aikaa ja opastusta. Harjoittelun kurssimuotoisuudesta huolimatta, meille on tärkeää että myös kursseilla jokainen saa ohjausta yksilöllisesti jokaisen koirakon erityistarpeet huomioon ottaen.

Kaikki kurssit kestävät 5 harjoituskertaa. Kurssimaksu 98e sisältää kirjallisen materiaalin, teoriaosuuden ja harjoitukset. Kurssi kerrat pidetään aina peräkkäisinä viikkoina samaan aikaan samana viikonpäivänä.

 

Käytös kuntoon Jatkokurssi ti 10.9. klo18

Kurssi on suunnattu Käytös kuntoon tai Pentukurssin käyneille koirakoille. Kurssilla syvennetään osaamista, tehdään vaativampia harjoituksia ja opetellaan uusia arkea helpottavia taitoja. Kurssi pidetään 5 peräkkäisenä tiistai iltana, hinta 98e sis kirjallisen materiaalin.

Agilityn perustaidot ke 18.9. klo17.30

Agilityn perustaidot kurssi on suunnattu lajista kiinnostuneille yli 6kk ikäisille koirille. Kurssilla harjoitellaan lajin vaatimia taitoja, aloitetaan esteisiin tutustuminen ja tehdään harrastamista tukevia harjoitteita. Kurssilla opiskellaan myös ohjaamisen perusteita, eri ohjaustekniikoita ja rytmitystä. Kurssi pidetään 5 peräkkäisenä keskiviikko iltana, hinta 98e sis kirjallisen materiaalin.  

 

Pentujen uimakoulu ke 18.9. klo 19

Pentujen uimakoulu on suunnattu alle 1v koirille. Uimakoulussa harjoitellaan altaaseen menoa, oikeaa uintitekniikkaa, noutamista ja vedessä tehtäviä harjoituksia (esim. kohteen kiertäminen) Uimisen lisäksi kurssilla harjoitellaan kropanhallinta temppuja sekä hoitotoimenpiteitä mm. turkin föönaus kuivaksi uinnin jälkeen. Kurssille osallistuvan koiran tulee sietää muita koiria.
Kurssi kokoontuu 4krt hinta 90e

Pentukurssi su 29.9. klo12

Pentukurssin on suunnattu alle 10kk ikäisille pennuille. Pentua on hyvä alkaa kouluttamaan ja ohjaamaan oikeisiin toimintatapoihin heti sen kotiuduttua. Tästä syystä pentukurssille ovat pennut tervetulleita 10vko iästä ylöspäin.  Kun pentu oppii alusta asti asiat oikein, koulutuksessa päästään huomattavasti helpommalla. Pentukurssilla keskitytään koiran kouluttamisen perusteisiin sekä aktivointiin samalla sosiaalistuen. Tärkeässä osassa kurssilla ovat tapakasvatus sekä hyvät käytöstavat. Kurssilla käydään läpi erilaisia arkipäivän tilanteita ja neuvotaan kädestä pitäen oikeat niksit niiden selvittämiseksi. Opettelemme mm. Kauniisti hihnassa kulkemista, ohituksia, ihmisten tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä sekä vapaana pitoa ja koiran hallintaa ilman hihnaa. Kurssi kerrat päättyvät ohjattuun leikki hetkeen, jossa pennut pääsevät purkamaan viimeiset energiat.Kurssi pidetään 5 peräkkäisenä sunnuntaina, hinta 98e sis kirjallisen materiaalin.

 

Käytös kuntoon su 29.9. klo 13.30 klo18

Kurssi on suunnattu nuorille ja aikuisille koirille. Kurssi sopii niin pienten käytösongelmien (esim. hihnassa vetäminen, ohitus ongelmat, kiihtyminen, haukkuminen, ihmisiä vasten hyppiminen jne. ) ratkaisemiseen kuin myös ihan yleisten käytöstapojen hiomiseen. Opettelemme miten vahvistaa hyvää käytöstä, kommunikaatiota sekä sujuvaa yhteistyötä.  Harjoittelemme mm. kauniita ja hallittuja ohituksia, ihmisten tervehtimistä, vapaana pitoa ja luoksetuloa, sekä koiran rauhoittamista eri tilanteissa. Harjoituksissa otetaan huomioon jokaisen omat toiveet ja tavoitteet koiran käytöksen suhteen. Kurssi sopii hyvin hyötykoirien (esim. hypo- ja kuulokoirat) käytöstestiä varten  harjoitteluun.Kurssi pidetään 5 peräkkäisenä sunnuntaina, hinta 98e sis kirjallisen materiaalin.

.

Jos yllä oleva lomake ei näy sinulle, voit käydä ilmoittatumassa kursseille täällä.