Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Hämeenlinna

Hämeenlinnan Doggies & Kitties lemmikkihotelli sijaitsee vanhalla Helsingintiellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Helsinki–Tampere moottoritietä. Hämeenlinnan keskustasta meille pääsee helposti vajaassa 10 minuutissa.

Palveluihimme kuuluu D&K:n hotellipalvelut. Extrahoitojen lisäksi  tarjoamme urheilukoirahierontaa. Meillä lemmikkisi saa nauttia rauhallista lepolomaa, hemmottelulomaa tai aktiivista touhulomaa.

 

Koirien huoneita meillä on 33 kpl ja kissahotellin puolella kissojen huoneita 5 kpl. Lisäksi sisätiloissamme on erillinen aktivointialue koirille ja erillinen pesu- ja trimmaushuone.

 

Koirien omat hotellihuoneet ovat turvallisia ja niissä saa levätä omalla tutulla petipaikalla tai hoitolan tarjoamassa pedissä.

 

Kissahotellissa kissoilla on oma yksityinen huoneensa, joista löytyy kaikki tarvittava mukavaan lomailuun, lisäksi kissahotellin puolella on yleinen tila, jossa kissat saavat liikkua vapaasti ja olla aktiivisia.

 

Koirien ulkoilu sujuu turvallisesti ulkoaitauksessa, josta löytyy useita yksittäisiä ulkohäkkejä, sekä lisäksi isompi ulkoilualue, jossa voi temmeltää vaikka koirakaverin kanssa.

 

Sydämellisesti tervetuloa Hämeenlinnan Doggies & Kitties lemmikkihotelliin.

 

Lahjakortit 

Meiltä voit nyt ostaa lahjakortin, lahjakortti käy mihin tahansa palveluun sekä lemmikkien lomiin seuraavan vuoden ajan – ota yhteyttä sähköpostilla hameenlinna@dogkit.fi

 

 

 

 

 

Yhteystiedot