Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Jyväskylä

Huolehtiva. Välittävä. Enemmän kuin pelkkä koirahoitola.

Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Jyväskylä ei ole mikä tahansa tavallinen lemmikkihoitola. Se on uudenaikainen, kodinomainen ja ainutlaatuinen yksilöityjä lemmikkihotellipalveluita tarjoava yritys. Sijaintimme on Palokan Heinämäessä, luonnon läheisyydessä. Hotellissamme on 32 koirahuonetta ja 7 kissahuonetta.

 

Meillä jokaisen lemmikin tarpeet kartoitetaan yksilöidysti. Tarjoamme lemmikillesi erilaisia lomavaihtoehtoja aina touhulomasta hemmottelulomaan ja lepolomasta päivähoitoon. Kissoille tarjoamme oman rauhallisen kissalan joka on erillään koirahuoneista.
Lisäksi teemme pesuja, föönauksia, pohjavillan poistoja sekä kynsien leikkauksia. Meiltä löydät koirallesi laadukkaat Eukanuban NaturePlus -ruuat sekä kissoille EverClean-kissanhiekat ja Iams-kissanruoat.
Tiloissamme toimii myös trimmaaja, Outi Hirvonen. Outi on harrastanut turkkikoiria 15 vuotta ja suorittanut trimmaajan ammattitutkinnon. Outille voi soittaa numeroon  044 2420826 ja varata trimmausajan!

 

Me Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Jyväskylässä hoidamme ja hoivaamme lemmikkieläimet rakkaudella ja ammattitaidolla ja tarjoamme vain parasta.

Yhteystiedot