Tervetuloa mukaan hemmottelulomalle!

Hemmottelulomalla nimensä mukaisesti keskitytään nauttimaan olosta kaikin mahdollisin aistein!

Tuttuun tapaan karvainen ystäväsi saa käyttöönsä oman hotellihuoneen, jossa kelpaa niin rentoutua omassa rauhassa kuin tarkkailla hotellin menoa läpinäkyvän seinän läpi. Mikä milloinkin sattuu huvittamaan! Huoneen varusteluun kuuluu pehmeä Vetped ja pakettiin kuuluu tietenkin ruokailut oman rytmisi mukaisesti sekä ulkoilut neljä kertaa päivässä. 

 

 

Hemmotteluloma tarjoaa huomiota ja seuraa

Hemmottelulomalla tarjoamme kuitenkin vielä normaaliakin enemmän huomiota, rapsutuksia ja seuraa. Vietämme aikaa hotellihuoneessa koirasi kanssa ja toisinaan mukaan saattaa päästä myös toimistokoiran tehtäviin. Lisäksi (oman ruokavalion mukaisesti tietenkin) hemmottelemme ystävääsi kulinaristisilla koiran herkuilla, koska mitäpä muutakaan lomalla tekisi kuin söisi hyvin?

Hemmotteluloma on omiaan esimerkiksi koiravanhuksille, ujommille ja herkemmille tapauksille tai raputuksia ja läheisyyttä kaipaaville kainaloisille. 

 

Tiedossa on siis paljon rentoutumista hoitajien seurassa rapsutushoitoa kuunnellen ja makunystyröitä hieroen!

 

Lue lisää ja varaa hemmottelulomasi TÄÄLTÄ!

Olisiko sittenkin aktiiviloma koirasi juttu? Käypä lukemassa Uunon tarina touhulomasta TÄÄLTÄ! 

 

Takaisin blogiin