Mitä touhulomalla oikein tapahtuu?

Tässä blogissa pääset sukeltamaan mukaan Uunon touhulomalle lemmikkihotelli Doggies&Kittiesissä. Mutta varo, saattaa iskeä lomakuume sinullekin, tai ainakin sille parhaalle karvakamullesi siinä vieressä 😉

Touhuloma, osa 1

Pari päivää sitten kaksilahkeiset alkoivat pakkaamaan matkalaukkujaan. Silloin jo aavistelin, että nyt taitavat lähteä lomalle ilman minua, ryökäleet! Mutta tiedättekö mitä, minäpä sainkin ikioman Touhuloman Lemmikkihotelli Doggies & Kittiesissä!

Tässä saavun hotellille, siellä minua tultiin vastaan oikein ulos saakka ja saatettiin omaan huoneeseeni. Huoneessa vastassa oli pehmeä Vetped, Tervetuloa -matto ja tietenkin omat tutut lelut ja tutun tuoksuinen peitto, jotka oli kaivettu valmiiksi  laukustani minua odottamaan.

 

 

Osa 2


Ei muuta kuin asettumaan taloksi! Syöminen on tärkeää myös lomalla, joten sainkin heti aamuruokani ja pääsin pyörittelemään kongia. Ruokailun päälle otin oikein kunnon nokoset, että jaksan varmasti tutkia takapihalta kaikki hotellin muiden asiakkaiden jättämät viestit. Ketähän täällä tällä kertaa on yhtä aikaa lomalla? Muutama aika hauskan näköinen kaveri ainakin katseli omista huoneistaan kun majoituin omaani. 

 

 

Osa 3


Hoitajien aamuvuoron aikana pääsin ulkoilemaan kahdesti, oli muuten hotellin vieraskirjassa ihan hurjasti viestejä ja kirjoittelin sinne jo omatkin kuulumiset (useaan otteeseen ja vähän joka kulmalta, ettei vaan jää epäselvyyksiä). Vähän myös jo touhuiltiin pihalla hoitajien kanssa, jotka on muuten super mukavia! Ulkoilun jälkeen pääsin rentoutumaan omaan huoneeseeni.

 

 

Osa 4


Tiedättekö mitä? Sitten koitti päivän kohokohta, nimittäin leikkihetki ohjaajan kanssa! Kyllä kuulkaas jää kaksilahkeisten loma-aktiviteetit Kanarialla kakkoseksi, tässä hotellissa on niin laaja valikoima ettei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan! Tänään valitsin älypelin ja vetoleikin, huomenna voisin kokeilla joko namin piilotusta tai temppurataa. Loppuviikosta ajattelin tehdä pohja-ajan vieheen metsästyksessä, siinä onkin naapurihuoneen tessulle hieman haastetta 😉 Kävin myös pihalla päästelemässä höyryjä ja palasin sitten tyytyväisenä huoneeseeni.

Illallisen ja rapsutteluiden jälkeen kävin vielä pihalla ja nuuskuttelin rauhaksiin hotellin asukkaiden viestit päivän ajalta. Sitten alkoikin jo nukuttaa niin vietävästi että oikaisin omassa huoneessa tassut kohti kattoa. Huomisesta tulee taatusti taas mahtava päivä, täällä kun ei tarvitse huolehtia mistään. Tutut rutiinit ja mukavat puuhat tekevät elämästä helppoa.

 

 

 

 

 

Osa 5

Niin se vain viikon loma mennä hujahti ja omat ihmiset tuli hakemaan! Oli kyllä kiva viikko, vaikka kyllä loman jälkeen on aina mukava kotiinkin palata. Ja arvaas mitä, antoivat kakslahkeisille sellaisen päiväkirjan kaikesta mitä me on loman aikana tehty, muuttuivat ihan kateudesta vihreäksi! Lupasivat kuitenkin, että saan tulla tänne uudestaankin, oli kuulemma niin mukavaa olla reissussa kun tiesi, että mullakin on kivaa. 

 

 

Psst! Jos touhujen sijaan ottaisit mieluummin rennosti ja nauttisit erityismäärästä rapsutteluja sekä herkkuja, niin kannattaa vilkaista myös hemmotteluloma, sekin kuulostaa aika hyvälle! 

Takaisin blogiin