Porvoon toimipiste lopettaa toimintansa

Päättynyt vuosi 2020 oli hyvin vaiherikas. Alku vuodesta asiakkaita riitti ja suunnittelimme innolla toiminnan kehittämistä. Sitten kuitenkin iski korona, joka hiljensi talon kerta rykäyksellä lähes koko loppu vuodeksi. Paljon saimme paikkailtua hiljentynyttä hoitolaa koulutuksilla ja muulla toiminnalla. Loppu vuodesta ilmeni suuria ongelmia toimitilassa, jotka koronatilanteeseen yhdistettynä pakottavat meidät tekemään raskaan päätöksen sulkea ovemme toistaiseksi tammikuun puolivälistä.

Kiitos kaikille asiakkaillemme näistä vuosista, toivottavasti tapaamme vielä tulevaisuudessa!

Toiminta ajetaan alas niin, että lomahoidokkeja otamme 10.1. asti, päivähoidokkeja 15.1 asti ja uimala on kaikille jotka ovat jo varanneet uinnin sekä sarjakortin omistajille 15.1. asti. Sarjakortillisten uintivaraukset loppu ajalle yv:llä tai s.postitse porvoo@dogkit.fi

Koulutukset toimitilasta luopumisesta huolimatta jatkuvat, lisää infoa niistä tulossa tuonnempana.

 

Terveisin

Salla

Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Porvoo

Takaisin blogiin