HIIHTOLOMA kuulumisia

Hiihtolomaviikko vierähti hurjan nopeasti meillä täälä hoitolalla. Saimme jälleen seuraksemme useita ihastuttavia kissoja ja valloittavia koiria. Hiihtoloman kunniaksi sateli meille tänne Seinäjoelle myös hieman lunta! Lumi oli selvästi monen koiran – ja meidän hoitajienkin – mieleen!

Meidän hoitajien aamut poikkeavat muiden aamuista hieman sillä, että aamulla töihin tultaessa mitä enemmän meitä haukutaan, sitä mukavampi ja toimeliaampi päivä meille on tulossa! Haukkujen sävy on onnellinen, innokas ja odottava. Jotkut koirat voivat pienessäkin ajassa oppia tunnistamaan meidän hoitajien auton äänet ja iloinen konsertti alkaa jo heti pihaan saapuessamme. Sitä ennen on hiljaista, koirat nukkuvat pois edellisen päivän väsymystä ja valmistautuvat seuraavaan päivään.

IMG-20170306-WA0002
” Eikö vielä vähän leikittäisi? ”
IMG-20170306-WA0001
” Etkö näe että osaan jo, anna nami! ” 😀
IMG-20170304-WA0006 (1)
Sylissä on mukava viettää lomaa. 🙂
IMG_20170225_093712 (2)
Junnu & Elmo olivat ennestään tutut kaverukset!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivät ja illat vierähtivät koirien ja kissojen kanssa puuhaillessa. Oli hienoa että olimme saaneet hoitolaamme nyt useita touhu- sekä hemmottelulomalaisia. Touhukkaiden- ja hemmoteltavien koirien kanssa aika vierähti nopeasti, välillä vähän liiankin nopeasti aina ”yliajalle” asti. 😀 Monet koirat kun olivat hoidossa useamman päivän ajan, oli tärkeää että niiden kanssa touhuaminen, hemmottelu ja ajan viettäminen on monipuolista. Juuri tämän takia meillä on hoitolassamme esimerkiksi päivittäin vaihtuva aktivointiteema minkä mukaan touhulomalaisia aktivoidaan.

Huomioon toki otettiin myös ihanat lepolomalaisemme. Useat koirat pääsivät leikkimään uusien koirakavereiden kanssa, muutamat olivat jo ennestään tuttuja ja leikit saivat jatkua siitä mihin viimeksi ne olivat jääneet. Illalla hoitolaan jäi väsynyt ja hiljainen koiraporukka, oli tullut meidän hoitajien aika lähteä kotiin vastaanottamaan sielä odottavat haukut!

IMG_20170301_093435 (1)
Ihana pariskunta samasta perheestä <3
IMG-20170221-WA0004
” Olisiko minun vuoro päästä touhaamaan? ”
IMG-20170304-WA0005
Kaniinimäyräkoira Sylvi oli super taitava ja innokas Doboilija. 😀
IMG-20170304-WA0001
Toimistovahti. 🙂

Takaisin blogiin