Aktivointipelien TOP 5

JOULULAHJAVINKKI: Hoitolassamme on tällä hetkellä kaikki suositut Nina Ottossonin aktivointipelit TARJOUKSESSA -20%! Aktivointipelit ovat varmasti mieluisa lahja kaikille eläinten omistajille tai omalle lemmikillesi.

 

Meillä myynnissä olevat pelit on samoja mitä itse käytämme hoitolassamme hoidokkiemme aktivoimiseksi. Nina Ottossonin aktivointipelit ovat erityisen suosittuja. Niiden suosion salaisuus on laadukkuus, kestävyys, monipuolisuus, helppohoitoisuus sekä erittäin monipuolinen valikoima josta löytyy kaiken tasoisille pelaajille varmasti oma mieluisa vaihtoehto.  Nina Ottossonin peleistä meillä on hotellissamme muovisia pelejä niiden turvallisuuden ja hygieenisyyden vuoksi.

Etkö tiedä osaa valita mikä peleistä olisi juuri sinun/sinun tuttavasi lemmikille sopivin? Päätöstä helpottaaksemme olemme tehneet hoitolassamme eniten käytössä olevien pelien Top 5 – listauksen.

 

AKTIVOINTIPELIEN TOP 5

 

  1. Dog Brick  221ebfbf-302d-4bcc-8343-87fa5f5e699a

Hoitolamme suosituimmaksi peliksi on noussut Dog Brick. Tämä peli onkin aika usein esillä myös meidän facebook sivuillamme olevissa kuvissa. Moni hoitolassamme vieraillut koira on tajunnut pelin idean nopeasti, ja kiinnostus peliä kohtaan on pysynyt yllä pitkän aikaa. Peliä pystyy vaikeuttamaan, sen menemättä kuitenkaan liian vaikeaksi, vaan koirat ovat jaksaneet selvittää pelin ”mysteerin” uudelleen.

Dog Brick aktivointipelissä herkut piilotetaan liikuteltavien luukkujen ja/tai luunmuotoisten kansien alle. Koiran tulee siirtää kansia/luukkuja saadakseen makupalan. Lelun vaikeustaso 2-3 (asteikolla 1-3).

 

img_20160423_092144 img_20160430_111304 img_20160504_111417

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.  Dog Tornado  9033123d-2e1c-4b8c-8f73-b00ee542a3bc

Dog Tornado peli on saanut hoitolassamme myös paljon huomiota. Peli soveltuu hyvin myös pienikokoisille koirille, pelin pyörittäminen ei vaadi koiralta isoja voimia. Myös Dog Tornadon vaikeustaso on vaihdettavissa (2-3), koiran oppiessa pyörittämään peliä palkinnon saamiseksi, voidaan peliin lisätä luunmuotoisia kansia, jotka koiran täytyy saada ensin pois paikoiltaan ennen kuin peliä pääsee jatkamaan.

Dog Tornado lelussa on neljä pyörivää tasoa, joista kolmeen saa piilotettua makupaloja. Makupaloihin koira pääsee käsiksi pyörittämällä kerroksia eri suuntiin.

img_20160411_181041 img_20160420_182756 img_20160423_090521

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dog Treat Maze 135515

Helppo käyttöinen Dog Treat Maze on kestänyt meillä kovaa kulutusta! Peli täytetään makupaloilla, jotka koiran pyörittäessa putoavat satunnaisesti maahan koiran saataville. Olemme käyttäneet lelua hyväksi myös koiran oman ruoan tarjoilussa. Lelun idean koirat tajuavat usein nopeasti, se pitää mielenkiinnon yllä pitkään. Lelua on saatavilla kahta eri kokoa.

 

 

 

4. Dog Twister aktivointilelu-dog-twister-plastic-53i72131333311771

Haastava Dog Twister on erityisesti isoille koirille soveltuva aktivointipeli. Pelissä makupalat piilotetaan siirreltävien levyjen alle,  jonka jälkeen koira etsii namit siirtämällä levyjä kuononsa tai tassujensa avulla. Levyt on myös mahdollista lukita luunmuotoisten palojen avulla. Lukittuna peli muuttuu todella haastavaksi, hoitolassamme vain muutama koira on päässyt pelaamaan peliä lukittuna. 😀  Lelun vaikeustaso 2-3.

 

img_20160514_162935-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Dog Qulan

13373738-origpic-9dac1d

Dog Qulan on muovinen pallo, jonka sisään laitetaan makupaloja ja palloa pyörittämällä koira saa herkut ulos. Dog Qulan pallo (sekä esimerkiksi Dog Treat Maze sekä Dog Pyramid) on erinomaisia aktivointileluja ja sopivat myös sellaisille koirille jotka eivät heti malta keskittyä hankalempiin haasteisiin. Usein hoitolassamme nämä lelut viihdyttävät hoitolaisia omissa huoneissaan esimerkiksi aamulenkin jälkeen.  Lelun vaikeusaste 1. Lelua on saatavilla kahta eri kokoa.

 

24725469-origpic-0caef9 24725443-origpic-31ffca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yellow kitten isolated on a white background

 

 

Näiden listassa olevan viiden pelin lisäksi meiltä löytyy myös useita muita pelejä! Tule paikanpäälle tutustumaan, etsitään yhdessä lemmikillesi sopiva aktivointipeli. 🙂

 

 

 

 

Takaisin blogiin