Emmi-Pet

Meillä Lemmikkihotelli Doggies&Kittieksellä järjestetään Emmi-Pet koirien hammaskiven poistopäivä 26.11.2016 kello 12.00-18.00.

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito on uusi nykyaikainen tapa poistaa hammaskiveä tehokkaasti ja hellävaraisesti ilman rauhoitusta. Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa lemmikkisi hampaat kauniin valkoisiksi. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle.

Tämä siru luo jopa 96 miljoonaa ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun.
Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet nano-kupla hammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen.
Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin, kudoksiin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.   (Lähde Emmi-Pet Facebook) 

 

Hoito tapahtuu aina ilman rauhoitusta, täysin eläimen omilla ehdoilla. Tämän vuoksi olisi hyvä että koira olisi tottunut siihen että sen suuta käsitellään. Suun käsittelyä voi harjoitella kotona hieromalla koiran hampaiden pintoja kevyesti (katso esimerkki ylläolevasta videosta). Varmista ennen suun käsittelyä että koiran hampaat ja ikenet ovat terveet. Emmi-Pet hoito ei ole ratkaisu tulehtuneille, heiluville tai muuta välitöntä eläinlääkärin hoitoa vaativille hampaille. Emmi-Pet ei korvaa eläinlääkärin hoitoa, se ei poista hammaskiveä ientaskuista tai muista hankalista paikoista, vaan toimii tehokkaana keinona ennantaehkäistä hammaskiveä ja tulehduksia. Ammattitaitoinen Emmi-Pet hoitaja ohjaa asiakkaan suoraan eläinlääkäriin, mikäli eläimen suun kunto sitä vaatii.

Emmi-Pet ultraäänihammashoito sopii kaikille koirille ikään, kokoon tai rotuun katsomatta. Erityisen suuren suosion hoito on saanut iäkkäiden koirien parissa, joiden nukuttaminen ei ehkä ole enään turvallista. Suosio kasvaa koko ajan myös muiden koirien, esimerkiksi näyttelyissä käyvien koirien keskuudessa.

 

14581468_10154211319199219_4667157405121519816_nTerve suu on pääasia – tämä tuttu lause pätee hyvin myös koiriin ja muihin eläimiin. Huonokuntoisissa hampaissa on erittäin paljon haitallisia bakteereja. Bakteerit leviävät suusta helposti verenkierron mukana myös muualle elimiin ja vaikuttavat näin ollen huomattavasti esimerkiksi koiran suorituskykyyn.

Ientulehdukset ja katkenneet hampaat ovat yleensä myös erittäin kivuliaita. Mikäli koira äkillisesti lopettaa syömisen, voi olla ajankohtaista vilkaista koiran suuhun. Kuitenkin kuten tiedämme kaikki koirat eivät helpolla näytä kipua, joten suuhun kurkistamisen tulisi kuulua jokaisen eläimen säännöllisiin hoitotoimenpiteisiin.

Emmi-Pet ultraäänihammashoito on tehokas väline lemmikin säännöllisessä hampaiden hoidossa. Emmi-Pet vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia. Lisäksi se hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

 

 

emmi_pet_package_847

Yleisin suositeltu Emmi-Pet hoitoväli on noin 2-10 kuukautta. Hoidon tarve riippuu kuitenkin siitä, kuinka herkästi hammaskiveä muodostuu. Emmi-Pet ultraääniharjan voi hankkia myös itselleen. Kotikäytössä harja toimii loistavana ennältäehkäisynä: tappaa bakteereita, raikastaa hengitystä, auttaa parantamaan ikenien kuntoa sekä poistamaan plakkia ja hammaskiveä. Emmi- Pet puhdistaa hampaat perinteistä hammasharjaa tehokkaammin ja on samalla myös lemmikille miellyttävämpi vaihtoehto.
Lisätietoja Happy Petz / Tiina Romo pu 045 6481460

 

 

 

 

 

Ilmoittaudu nyt Lemmikkihotelli Doggies&Kittieksellä pidettävää Emmi-Pet koirien hammaskiven poistopäivään, paikkoja on rajoitetusti!

Varaamme jokaiselle lemmikille hoitoon 1h.

Maksu maksetaan käteisellä paikanpäällä, mutta varaus on sitova.

Ilmoittautuminen happypetz.tiina@gmail.com tai facebookissa https://www.facebook.com/events/1763897007192874/ . Halutessasi voit varata ajan myös puh 045 6481460 / Tiina Romo. Hoidon hinta 50€/koira tai kissa .

emmi_11

Takaisin blogiin