Elokuun elämää

Päiväunien aika ja nyt on sopiva hetki kirjoitella kuulumisia.

Tänäänkin täällä on useita erirotuisia, toinen toisilleen tuntemattomia koiria. On aina yhtä hauskaa huomata kuinka koirat ensin varovasti tutustuvat uusiin ystäviin ja sitten selvästi solmivat ystävyys suhteita sellaisten koirien kanssa joiden leikkimistyyli ja ajatusmaailma on sama 🙂 Koirien ilosta leikkiä on mukava katsella ja aika kuluu kuin siivillä.

Ystävyys ei katso kokoa
Ystävyys ei katso kokoa

Elokuun ensimmäinen viikko on ollut vielä hotellilla huippu kiireinen mutta varauskalenterista huomaa että ihmisten lomat alkavat olla ohi, festarit ja messut ovat pidetty ja on aika rauhoittua sekä palata ns. normirytmiin.

Emme voi olla kuin kiitollisia tästä meidän ensimmäisestä neljästä kuukaudesta. Meidät on otettu hyvin vastaan ja olemme saanet rutkasti positiivista palautetta. Kiitos myös palautteista tuolla Facebook sivustolla! Jotkin asiat eivät ole toimineet ja olemmekin hetimiten muuttaneet toimintatapojamme jotta saamme asiat toimimaan niin lemmikeille kuin heidän omistajilleekin sopivimmiksi. Uskon edelleen että tämä meidän konseptimme on niin toimiva ja erilainen että lähdemme etsimään uusia franchising-yrittäjiä heti ensi vuoden alusssa.

Mutta nyt tulevaan syksyyn ja siihen, mitä voisimme tarjota tämän normaali hoitolan ja päivähoitolan lisäksi.

Syyskuussa aloitamme taas näyttelykurssin. Tähtäimenä Seinäjoen KV- koiranäyttely joka pidetään täällä Seinäjoella 22-23.10.2016. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille jotka tuntevat vähääkään epävarmuutta siitä, kuinka näyttää oma koira koiranäyttelyissä. Kurssilla käydään läpi näyttelysäännöt, käyttäytyminen, oman koiran esittäminen sekä tietysti paljon käytännön harjoittelua. Tarkempi kurssin alkamisajankohta selviää pian.

Meiltä on myös kysytty kotikoiran käytöskoulua ja jos vain osallistujia saamme tarpeeksi, aloitamme myös sen kurssin syyskuussa.

Syksy on sitä aikaa että turkki alkaa taas likaantumaan helposti. Me olemme täällä sitä varten että helpotamme arkeasi! pienen koiran pesu vain 29€  ja ison koiran pesu 39€. Hintoihin sisältyy kevyt kuivaus.

Tällaista tänään. Seuratkaahan myös facebookia; Kilpailuja tulossa joka viikko 😉

 

 

 

Takaisin blogiin