Lemmikkihotelli Doggies & Kitties Porvoo

Doggies & Kitties Porvoon toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä rauhallisella paikalla Porvoon Ölstensissä. Porvoon keskustasta toimipisteeseen on matkaa reilun 5 min. verran ja Helsinki–Vantaan lentoasemalle ajaa noin 30 minuutissa.

 

Meille lemmikkisi hyvinvointi ja viihtyminen on tärkein prioriteetti. Koirapuolelta löytyy mukavien ja turvallisten huoneiden lisäksi reilun kokoinen sisäaktivointialue sekä ulkoa tarhoja ulkoleikkeihin. Kissojen huoneet sijaitsevat koirista erillään yläkerrassa, josta löytyy myös kissoille oma aktivointialue.

Hotellin tilat ja toimintatavat ovat virkaeläinlääkärin tarkastamat ja hyväksymät.

 

Hotellipalveluiden lisäksi tarjoamme ammattitaitoista koulutusta niin yksityistunteina kuin myös kurssimuotoisena. Koulutustyylimme perustuu nykyaikaisiin menetelmiin, maalaisjärkeen ja koiran positiiviseen ohjaamiseen hallintaa unohtamatta.

Tarjoamme myös trimmauspalveluita kotikoirille. Meille ovat tervetulleita trimmaukseen myös vaikeasti käsiteltävät yksilöt.

Koirauimala

Koirauimalan avattu lokakuussa 2019! Tarjoamme mukavat puitteet harrastus-, aktivointi- ja kuntoutusuintiin 9×4,7m altaassa, lue lisää Porvoon Koirauimala osiosta

Koulutuspalvelut

Doggies & Kitties tarjoaa Porvoossa myös koulutuspalveluita vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Lue lisää koulutuspalveluista, opetustunneista ja ilmoittaudu kursseille

Yhteystiedot