Eläintenhoitaja rekry

Monet ovatkin jo nähneet Facebook sivuillamme ilmoituksia siitä, että Jyväskylässä aloittaa uusi Doggies & Kitties!

Olemme hyvin innoissamme asiasta ja ensi viikolla uusi yrittäjämme, Jaana Urpilainen, saakin avata ihka uuden hotellin ovet asiakkaille.

Jaanasta kerromekin tarkemmin seuraavassa blogisamme jä pääsette tutustumaan häneen paremmin.

 

Nyt kuitenkin kaipaamme niin Seinäjoelle kuin uuteen pisteeseemme Jyväskylään eläintenhoitajia tiimiimme.

Eläinten kanssa työskentely on monelle unelmatyö mutta se on myös hyvin vastuullinen työ. Viimeksi kun haimme työntekijää Seinäjoen toimipisteeseen, oli suosio huimaa. Saimme jopa 214 hakemusta!

Nyt hakuaika Seinäjoen pisteeseen on todella lyhyt (vain noin 1 viikko) joten olehan skarppina ja asialla jos työ kuulostaa juuri sinun unelmatyöltä!

Hakuaika loppuu Seinäjoelle 4.5.2018 ja CV:t hakemuksineen voi laittaa osoitteeseen: info@dogkit.fi. Lisätietoja Seinäjoen työstä antaa Kirsi, numerosta 040-5565835

Jyväskylän CV:t sekä hakemukset voi lähettää osoitteeseen: jyvaskyla@dogkit.fi ja hakuaika Jyväskylään loppuu viikon myöhemmin eli 11.5.2018. Lisätietoja Jyväskylän avoimesta eläintenhoitajan paikasta antaa Jaana; 050-520 5126

Arvostamme erityisesti näitä ominaisuuksia uudelta työtoveriltamme:
+ rakkaus ja intohimo eläimiin
+ asiakaspalveluhenkisyys
+ ulospäin suuntautunut, valoisa luonne
+ kyky työskennellä itsenäisesti
+ tietotekniset taidot ja some-osaaminen
+ Eläintenhoitajatutkinto

Työ sisältää suurimmaksi osaksi lemmikkein hoitoa kaikkine osa-alueineen sekä asiakaspalvelua. Palkkaus TES:in mukainen.

Kerromme mielellämme avoinna olevista paikoista tarkemmin lisää, joten otahan rohkeasti yhteyttä ja odotamme innolla hakemuksienne kilahtelua sähköpostilaatikkoihimme.

 

Takaisin blogiin