Turkinhoitoa D&K:lla

Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia! Trimmauksissa ja pesuissa alkaa pian kiivain sesonki, joten tässä muutamia ohjeita sinulle joka tuot lemmikkisi meille turkkihuoltoon 🙂

Pesu ja föönaus: Pesemme lemmikkisi laadukkaalla shampoolla ja kuivaamme tehokkaalla föönillä. Halutessasi voit tuoda lemmikillesi myös oman pesuaineen. Ennen pesua harjaamme lemmikin ja tarkistamme että turkissa ei ole takkuja ja huopaantumia. Mikäli turkki on takkuinen tai pohjavillaa on todella runsaasti, täytyy turkin selvittely/pohjavillan poisto tehdä ENNEN pesua! Sen voit tehdä valmiiksi kotona, tai erillistä maksua vastaan meillä D&K:lla.

 

 

 

 

 

 

Trimmaus koneella: Trimmiin tultaessa koiran on oltava puhdas ja takuton. Kun peset koiran kotona, muista tarkistaa että turkissa ei ole takkuja ennen pesua! Mikäli kastelet takkuisen turkin, se huopaantuu ja sen jälkeen sitä on todella vaikea saada selvitettyä. Silloin voi käydä niin että ainoa mahdollisuus poistaa huopaantumat on leikata ne saksilla tai ajaa turkki koneella lyhyeksi. Trimmauksen lopputulos riippuu aina siitä, millainen lähtötilanne on. Valmiiksi selvitelty ja puhdas turkki antaa trimmaajalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ja lemmikkisi jaksaa paremmin olla paikoillaan trimmauksen ajan kun trimmausaika ei veny niin pitkäksi turkin selvittelyn vuoksi. Koiran pesu voidaan tarvittaessa suorittaa myös meillä pesuhinnaston mukaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nypittävät rodut: Nypittävää koiraa ei saa pestä ennen trimmausta! Edellisestä pesusta tulee olla yli kaksi viikkoa aikaa, mielellään enemmänkin.

 

 

 

 

 

 

Meille ovat tervetulleita pesuun ja trimmeihin kaikenkokoiset ja -ikäiset koirat. Myös pennun kanssa voit tulla totuttautumaan trimmaukseen. Huomioithan kuitenkin että näyttelykoirien trimmejä emme tee. Turkinhoitoajan voit varata vaikka heti numerosta 0207490470 🙂

Takaisin blogiin