Esittelyssä: TOUHULOMA

Lemmikkihotellin Touhuloma aktiivisille koirille

Koiran touhuloma on aktiivista puuhailua vaihtuvalla päiväohjelmalla. Mielenkiintoiset älypelit ja liikunnalliset puuhat tasapainottavat toisiaan, eikä lomapäivä ole varmasti tylsä. Et viihdy kotonakaan tekemättä mitään – miksi siis tekisit lomalla niin?

 

Aktivointi ohjelma päivittäin: img_20160622_093119 touhuloma-kuva-2

MAANANTAI – Muskaripäivä

TIISTAI – Tasapainoilupäivä

KESKIVIIKKO – Keskittymispäivä

TORSTAI – Taitoilupäivä

PERJANTAI – Palloilu- ja pelailupäivä

VKOLOPPU – Välkyys päivät

 

mainoss Touhuloman sisältö:

  • Oma huone
  • Asiantunteva hoito ja huolenpito
  • Säännöllinen ulkoilu ja ruokailu
  • Päivitäin vaihtuva aktivointiohjelma viikkojärjestyksen mukaan

 

Miten Touhuloma eroaa hoitolamme peruslomasta eli lepolomasta?

Touhuloma on Lemmikkihotelli Doggies & Kittieksen tarjoama erityisesti aktiivisille koirille sopiva lomavaihtoehto. Touhulomalla oleva koira saa hotellissa hoitoa ja huolenpitoa ja ruokinnan täysin omistajan ohjeiden mukaan. Koira pääsee säännöllisesti ulkoilemaan sekä mahdollisuuksien mukaan leikkimään sopivien koirakavereiden kanssa. Lomalla otetaan huomioon kaikki koiran erityistarpeet, kuten lääkitykset.

Touhuloma voi olla sopiva vaihtoehto myös esimerkiksi leikkauksesta toipuvalle koiralle, sillä pystymme touhuamaan koirien kanssa myös ilman että rasittaisimme toipuvaa kohtaa liikkumalla. Esimerkiksi aktivointipelit ovat loistava ajanviete toipuville koirille jotka kaipaavat kuitenkin paljon tekemistä.

Touhulomalla koira saa päivittäin monipuolista ja vaihtelevaa aktivointia. Hotellissamme on päivittäin vaihtuva aktivointi ohjelma, jonka mukaan koirien kanssa touhutaan. Päivittäin vaihtuva aktivointi ohjelma takaa sen että tekeminen pysyy monipuolisena. Aktivoinnissa otetaan aina huomioon myös yksilölliset tarpeet sekä omistajien toiveet.

IMG-20170110-WA0000 IMG-20170109-WA0000 IMG-20170103-WA0000 IMG-20170304-WA0005

 

 

 

 

 

 

 

 

UUTTA! Olemme kehittäneet palveluitamme niin, että annamme asiakkaalle myös kirjallisen raportoinnin koiran touhu – sekä hemmotteluloman kulusta. Raportointiin kirjoitamme koiran jokaisen lomapäivän kohdalle mitä koiran kanssa on touhuiltu. Halutessaan omistaja saa raportin mukaan kotiin viemisiksi.

Koiralla on loman aikana oma huone. Huoneen puhtaudesta huolehditaan päivittäin. Koiralle on tarjolla koko ajan puhdas ja raikas juomavesi. Lemmikkihotelli tarjoaa loman ajaksi koiralle huoneeseen pedin sekä vesi- ja ruokakipon. Lisäksi touhulomalaisille tarjoillaan päivittäin erilaisia herkkuja ja luita.

IMG-20161226-WA0002

 

Etkö osaa päättää viihtyisikö koirasi lomallaan paremmin aktiivisesti touhuten vai rennosti hierottavana? Ei hätää, voit valita koirasi loman sisältämään näitä kaikkia!

Voit varata esimerkiksi hemmotteluloman puhelimitse tai kätevästi nettivarauksena osoitteessa www.dogkit.fi. Mainitse varausta tehdessäsi että koirasi haluaa lomallaan osallistua myös touhuloman aktiviteetteihin. Näin koirasi pääsee nauttimaan molempien lomien eduista!

Takaisin blogiin