Avajaisten jälkeistä elämää

Lauantain avajaispäivä tuli ja meni.

Täytyy kyllä todeta että sää suosi meitä oikein kunnolla. Ei ollut liian kuuma eikä liian kylmä, juurikin sopiva niin koirille kuin ihmisillekin.

Olimme todella tyytyväisiä muutoinkin päivään, sillä ihmisiä riitti koko päiväksi. Saimme esitellä tilojamme ja palveluitamme. Kovasti kehuja saivat uudet huoneet, siisteys, sisägreeni ja yleensä palvelut mitä tarjoamme.

Muutosehdotuksia tuli myös. Esim. Kissojen tiloja muutammekin sen verran että sijoitamme kissojen huoneita toimistotilojen yhteydessä olevaan huoneeseen niin, että arimmatkin kissat saavat enemmän rauhaa. Huoneeseen teemme myös kissoille erillisen ”leikkialueen”.

Match Showssa osallistujia oli noin 100.

Lapsi & Koira – kilpailu starttasi heti ensimmäisenä ja parasta varmasti kilpailussa oli se, että kaikki saivat palkinnon.

Lapsi & Koira
Lapsi & Koira kilpailun voittajat

Suupieliä hymyyn vetii ehdottomasti ”Äijä&Koira” – kilpailu.

Osallistujia oli jopa 7 innokasta ja Katri ja Linda keksivätkin äijille pienen jekun. Vaikka näyttäminen oman koiran kanssa sujui hienosti, niin pientä haastavutta laitettiin peliin kun dalmatiankoira Dana astui areenalle. Jokaisen äjän oli annattava tyylinäyte siitä, kuinka vieraan (ehkä myös vähän villin) koiran esittäminen sujuukaan. Ihmetellä täytyy miten hienosti miehet tällaisesta yllättävästä tilanteesta selviytyivät!

äijäja koira 4 parasta
Äijä & Koira kisan 4 parasta

Parikoira kisassa oli myöskin taidokkaasti esittettyjä koiria. Oli hienoa seurata kuinka parivaljokkojen tassutkin hipsuttelivat samaan tahtiin 🙂 Kokoerot olivat suuria sillä palkintosijoille ylsivät niin chihuahuat kuin huskytkin.

12871469_882073635232025_7231727026074373916_n
Yksi parivaljakko parikoiraisassa

Pentuja puolestaan oli monen kokoisia ja näköisiä. Match Showt yleensäkin ovat kerrassaan loistavia paikkoja harjoitella niin näyttelykäyttäytymistä, kuin ihan käyttäytymistä väkijoukossa ja muiden koirien kohtaamisia. Tuomareilla ei todellakaan ollut helppo tehtävä poimia joukosta 4 parasta!

13301512_882075548565167_202242425906179871_o
Harjoitukset pöydällä näyttävät sujuvan hyvin 🙂

 

Urosten ja narttujen kehät olivat tuomareille myös haastavat sijoitettavien suhteen. Kauniita koiria oli paljon.

ystävyys
Ystävysten yhteinen harrastus

Hienointa oli kuitenkin nähdä koirien ja handlereiden yhteisosaamista. Hymy kasvoilla ja koirilla iloinen hänään heilutus on merkki siitä että hetki ja päivä oli onnistunut.

 

”Tällaisia lisää” oli eräskin kommentti ja se lämmitti mieltämme.

-dK-

 

Takaisin blogiin